MALESIA.ORG me një pamje të re!

Të nderuar vizitorë ju njoftojmë se nga sot MALESIA.ORG kaloi në një verzion të ri shumë më të avancuar. Kodi PHP do të na e lehtesoj neve punën e gjithashtu edhe juve perdorimin dhe ka sherbime që ne verzionin e vjetër nuk ishin.
Një falenderim special për Malot Ivezaj, Prëla Sinishtaj, Miran Gashaj, Pashko Camaj, Leonardo Berishaj, Jon Gojçaj dhe Tony Junçaj që na përkrahen dhe ndihmuan financiarisht për ta realizuar këtë projekt.

Gjithashtu, falenderojmë të gjithë vizitorët për përkrahjen që na dhuruan për më shume se tetë vite me rradhë.
Arritjet tona janë fryt i përkrahjes tuaj dhe punës së palodhshme të stafit tonë realizues i cili edhe pse pa përfitime personale shpënzon kohë, mund por edhe të holla, vetem për ti shërbyer Malësisë dhe Kombit tonë Shqipetarë.

Me respekt,
Stafi MALESIA.ORG

KOMENTOJE