Lidhja Demokratike në Mal të Zi uron festën e Krishtlindjeve

Lidhja Demokratike në Mal të Zi të gjithë besimtarëve ua uron festën e Krishtlindjeve.
Shëndet, gëzime e suksese për shumë mote!

KRYETARI DHE DEPUTETI,

Mehmet Bardhi