Student's Party në Night-Club ECLPSE

Në ambientet fantastike të night-club “ECLIPSE”, studentët e Malësisë në bashkëpunim me pronarët e lokalit, vëllezrit Lindon dhe Marjan Camaj, organizuan mbrëmje rinore nën tingujt e mrrekullueshëm të hiteve më të fundit të muzikës, botërore, si dhe asaj malsore.
Për argëtimin tonë ishin të zotuar këngëtarët nga Malësia, Lekë Dedvukaj dhe Violeta Marniku nën orkestrimin e Samir Beqaj, si dhe DJ Batko.

Edhe përbadhë faktit se kjo ishte mbrëmja e parë rinore, e orgnizuar në këtë night-club, në bashkpunim me studentët e Malësisë, prania e të rinjve nga Malësia e më gjërë ishte shumë e madhe.
Me kalimin e kohës atmosfera në lokal sa vinte e bëhej më e bukur. Ajo që edhe më shumë e përmirsoi atmosferën, ishte prania në numer e studentëve nga Malësia.
Kështu nën tingujt e mrekudhueshëm të zhanreve të ndryshme muzikore, të rinjët malësorë u argetuan deri në orët e vona të natës.

Kombinimi magjeps i bukurisë ekskluzive të vetë lokalit, të rinjëve të disponuar, dhe muzikës fantastike, bëri që argetimi të jetë i paharrueshëm për gjatë kohë.
Më posht kemi vëndosur edhe disa fotografi për tu vertetuar juve, lexuesve të këtij tekstit se atmosfera mbrëmë në “ECLIPSE” ishte shumë në nivel.
Neve nuk na mbetet gjë tjetër, veçse të urojmë që edhe herëve tjera pronarët e lokalit, në kooperim me studenta të prodhojnë mbremje të këtilla argëtuese.

FOTOGRAFITË KOMENTOJE