Levizja Atdheu na Bashkon zgjodhi udhëheqësinë e re

New York – Ditën e shtunë, me 6 Qershor, 2009, LAB-i (Lëvizja Atdheu na Bashkon) mbajti mbledhjen vjetore dhe zgjedhjet e ekipit te ri udhëheqës, qe mandatohet nga kushtetuta e
LAB-it çdo dy vjet.

Udhëheqësja e re e LAB-it është:

Bordi Drejtues:
Chairman- z. Gjon Lulgjuraj
Vice-Chairman – z. Mustaf Qosja

Bordi Ekzekutiv:
Kryetar – Dr. Palok Camaj
Nënkryetar I – z. Sabri Gjoni. Esq.
Nënkryetar II – z. Nua Ivanaj
Drejtor i financave – z. Gjon Dedvukaj
Drejtor për informacione – z. Kol Gjelaj

Komisionin për te Drejtat e Njeriut dhe Pakicave Kombëtare do ta udhëheq z. Viktor Ivezaj
Komisioni Juridiko-Politik do te udhëhiqet nga z. Sabri Gjoni.
Komisioni për Aktivitete Paqësore do te udhëhiqet nga z. Nikollë Junçaj

Pas zgjedhjeve, lidershipi i ri i LAB-it premtoj angazhimin e palodhshëm për te vazhduar me vizionin e kësaj organizate ne arritjen dhe sigurimin e te drejtave legjitimi te popullit Shqiptar ne Mal te Zi duke u bazuar ne parimet e ligjeve dhe normave ndërkombëtare.

Drejtoria për Informacion LAB