Karnevalet “Koret 2010” Ballo nën Maskë

Se të rinjet malësorë nuk kanë ide të maskuari, plotësisht është gabim. Në mbrëmjen e sontme ku ishin dëshmitarë edhe ne vetë, kishim mundësi të shohim maska të ndryshme. Maskat ishin më karakter të ndryshëm, nga “yjet” e estradës deri në të gjitha fushat tjera të jetës së përditshme. A kemi gabuar ne që jemi maskuar apo ata që nuk u maskuan? Edhepse ekipi ynë ka përgatitur si video ashtu edhe fotografi është shumë e veshtirë për ata që nuk ishin të pranishëm ta shohin se çfarë atmosfere ishte mbrëmë në Niagara.
Interesimi i të rinjëve për organizime të tilla është shumë në nivel, çka dëshmon edhe fakti se të pranishëm ishin afro 300 vetë. Gjithashtu edhe në “Ballo nën Maska” të gjitha të hollat e fituara nga hyrjet (1euro) i kanë fituar tri vendet e para për maskën më të mirë. Derisa erdhi koha e përzgjedhjes së maskave të rinjët u argetuan me muzikën e zgjedhur nga DJ Buqi.

Organizatorët e kësaj mbrëmje vendosën që maskën më të mirë ta bëjnë në menyrë të njëpasnjeshme, pa pauzë. Fillimisht prej një numri të madh të kandidatëve u zgjodhen 3 Maskat më të bukura:
1. Statua
2. Big Ben
3. Marinarët

Për dallim nga vitët tjera sivjet nuk u zgjollen çiftet më të mira vallëzuese.
Mbremja vallëzuese mbrëmë mbajti deri në mesnatë.

Për të gjithë ju vizitor stafi i MALESIA.ORG do mundohet që të gjitha netët ti përciellin me tekste, fotografi dhe video inxhizime. Shpresoj se do të qëndroni me ne dhe do të vizitoni faqën tonë gjatë ketyre ditëve.

FOTOGRAFITË KOMENTOJE