Laleviq: Nëse ju keni prova, tregoni

Në gjimnazin e Tuzit janë të mbishkruara dhe vizatuara grafite në sjellje jo korrekte të drejtorit ndaj nxënseve të kësaj shkollë gjatë eskursionit

Podgoricë – Eskursioni i Shkollës “25 Maji” nga Tuzi ka trazuar pasion në këtë vend, sepse shkolla u shfaq me mbishkrime duke akuzuar drejtorin në sjellje të pahijshme nga ana e nxënësve, për të cilën ai në mënyrë të bindshme e mohoi dhe raportoi incidentin në polici.
Drejtor welcome to a sex party”, “Drejtor ije një pedofil“, “Ke Q. .. ‘ virgjina drejtor, etj, disa janë nga mbishkrime të cilat nxënësit dhe mësimdhënësit i kan parë të prëmtën, në muret e shkollës së gjimnazit kur jan kthyer nga eskursioni. Përveç frazave vurgale të shumta, në murin e shkollës ishin vizatime e përmbajtje të pa përshtatshme, tha për vijesti një banor vëndas i cili e njoftoi redaksin. “Çmos është shkruar mbi muret e shkollave, që drejtori ka qënë me disa nxënëse se janë kapur në flagrancë e kështu me radhë. Nxënësit flasin se egzistojnë fotografi të cilat mund ta konfirmojnë këtë bisede, “tha bashkvëndasi. Drejtori i shkollës Semir Laleviq dje hodhi poshtë akuzat dhe mbishkrimet që janë në grafite dhe bëri thirrje që “të gjithë ata të cilët gjoja kanë prova le ti paraqesin publikisht.” “Mbishkrimet kan qënë kur ne jemi kthyer nga udhëtimet të premten në mbrëmje. Vet nuk kam pas dëshrië që nga kjo të baj famë por vetem për ta ngjyros ato mbishkrime por megjithatë ky është një institucion publik dhe pres sepse e ka informuar policinë për çdo gjë që në mënyrë të shpejtë të zbardhin këtë rast. Hetimi është në vazhdim dhe unë nuk do të flas për këtë, deri sa kjo të jenë përfunduar, ” tha Laleviq. Reporteri i “Viesti” dje në oborrin e gjimnazit e kishte gjetur punëtorët duke ngjyrosur mbishkrimet. Askush nga maturantet e “gjimnazit 25 Maj” nuk kanë dashur të komentojnë mbi akuzat e ngritura kundër sjelljes së supozuar dhe provokative të drejtorit në eskursion. Policija mbas lajmërimit të drejtorit Laleviq ka filluar hetimin për të zbuluar përsonat të cilat kanë vizatuar grafite dhe mbishkruar në fasadën e shkollës.
/Vijesti/ Përktheu: Albert Camaj.

KOMENTOJE