Kalendari i festimeve të 28 Nëntorit në trevat shqiptare në Mal të Zi

Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi organizon manifestime me rastin e 28 Nëntorit – Festës së Flamurit dhe 100 Vjetorit të Shtetit Shqiptarë, në të gjitha trevat shqiptare në Malin e Zi.
Shikoni programin e plotë më poshtë: