DEÇIQI KUQ E ZI (e plotësuar)

Stafi i portalit Malesia.Org  për nderë të 100 Vjetorit të shpalljes së Pavarësisë,  fton  studentët, organizatat studentore, OJQ të profileve të  ndryshme, shoqatat kulturo-artistike, individ të pavarur, subjekte politike shqiptare që me dt. 24 nëntor, të gjithë së bashku, pa dallime të bashkoheni me ne dhe të shkojmë në majën më të lartë të malit të Deçiqit dhe të shpalosim flamujt kuq e zi.

Njoftojmë se nisja do të bëhet nga parkingu pran ndërtesës së Komunës urbane në Tuz, të Shtunën (24 Nëntor) në ora 10:00.
Relacioni: Tuz – Skorraq – Passhkallë, prej ku do të vazhdohet në këmbë deri në majën e Deçiqit.
Lutën të gjithë që të marrin me vete së pakut një Flamur.

Urime 100 Vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë!