NJOFTIM

Të nderuar vizitorë, ju njoftojmë se u plotësuan titujt me fotografi dhe video.

– SHKA Koha nga Dinosha shënoi 100 Vjetorin e Pavarësisë – fotografitë
– Nxënësit e shkollës fillore defilojnë me flamuj – fotografitë
– Koncert Festiv në restorantin Troja – Tuz me rastin e 100 Vjetorit të shpalljes së Pavarësisë – fotografitë dhe video
– Presidenti Nishani dekoron Malësinë e Madhe – fotografitë dhe video
– U shpalosën flamujt kombëtarë në Deçiq – gjatë ditës shtohet edhe video