Kanada: E pabesueshme si pastrohen rrugët nga bora (Video)

Dihet se ne Kanada ka reshje të shumta të dëborës, por ndoshta nuk e dimë se si atje funksionojnë shërbimet publike. Ajo që bie në sy dhe të lë përshtypje është sinkronizimi, aftësia në punë dhe dëshira për ta kryer atë sa më mirë.

Vëreni mënyrën se si pastrojnë rrugët nga bora në Kanada, në 1 rrugë, në të njëjtën kohë punojnë 24 makina pastrimi.

Shikoni ketë pamje të mrekullueshme dhe imagjinoni situatën kur bie borë në vendin ku jetojmë ne! /Malesia.Org/

(Video dërguar nga një lexues i portalit)