Videoklipi më ri i Malësor Prënkoçaj

Ashtu siç e kemi paralajmëruar, ekskluzivisht në MALESIA.ORG, premiera e videoklipit më të ri të këngëtarit Malësor Prënkoçaj.

Kënga më e re e Malësorit titullohet “Veç lodhesh”, videoklipin e të cilës e ka punuar “Pixels Production” nga Prishtina. Tekstin dhe muzikën e ka punuar Iliri Berani, ndërsa orkestrimi është punuar nga kompozitori dhe orkestruasi nga Shkupi, Ardian Kastrati.