Simpoziumi shkencor “Hoti nder rrjedhat e shekujve”

SIMPOZIUMI SHKENCOR
“HOTI NDER RRJEDHAT E SHEKUJVE”

23 Nëntor, 2013 10:00 AM – 5:00 PM
24 Nëntor, 2013 2:00 PM – 5:00 PM

Simpoziumi shkencore “Hoti ndër rrjedhat e shekujve” do te mbahet të shtunën me 23 dhe të dielën me 24 nëntor në sallen “Gjergj Kastrioti”, pran Qëndres Katolike Shqiptare të Shën Palit, në Rochester Hills.

Në kët simpozium dyditor punimet e veta do ti paraqesin ma shumë se njëzet historian, gjeografë , sociologë , politikologë , antropologë dhe profesionist e studijues të fushave të ndryshme, nga univerzitetet e Tiranës, Shkodrës dhe Prishtinës.

Është një rast fantastik te ndjekni punimet nga intelektualët dhe studiuesit me kompetent te qendrave te dijes dhe të shkences shqiptare.
Besojmë se ështe shance e vecante që të mësojm jo vetëm historin e hotjanëve dhe malësorëve por edhe me gjërë.
Pra ju ftojme te gjithve te merrni pjese ne kete seminar madheshtor.

Miresevini!
Grupi organizativ.