Karnavali “KORET” 2014 – Vallëzim nën Maskë

maskaTuz, Malësi (01.03.2014) – Karnavalet “KORET” 2014, të nëntëmbëdhjetat me radhë po zhvillohen këto ditë në Malësi.
Të shtunën në mbrëmje, në restorantin Troja në Tuz u zhvillua nata e dytë e karnavaleve, “Vallëzim nën Maskë”.
Tri maskat më të bukura, të cilat i përzgjodhi juria ishin:

Vendi i parë: “Shkuma e detit” – Suzana dhe Nikolina Ujkaj
Vendi i dytë: “E djegura” – Vanesa  Gjurashaj
Vendi i tretë:  “Shargarepat” – Pjeter Gjonaj

/Albert Camaj/

 

IMG_3962

IMG_4017

IMG_4036

IMG_4084

IMG_4128

IMG_4295

IMG_4299