Lajmërim: Muzeu Etnografik i Malësisë shenon 12 vjetorin

Lajmërohen të gjithë adhuruesit e trashëgimisë dhe kulturës shqiptare se Galeria – Muzeu Etnografik i Malësisë shenon 12 vjetorin e hapjes së aktivitetit me 1 Maj 2014 në Q.I.K .” Malësia në Tuz në ora 18.00.

Jeni të mirëseardhur!

 

10155452_10202972577948042_4590119344050212567_n