Anketë: Pozita e shqiptarëve në Mal tëZi

ankete-pozita-shqiptareveTë dashur miq e kolegë, do ju lutesha të merrni pjesë në anketim duke shprehur mendimet dhe përvojat Tuaja si qytetar i Malit të Zi rreth pozitës së shqiptarëve sot, plot 8 vjet pas referendumit për pavarësimin e Malit të Zi.
Bashkangjitur keni pyetësorin që do t’ju lutesha ta plotësonit.
Përgjigjet do më shërbejnë për përgatitjen e një kumtese shkencore për një konferencë ndërkombëtare.
Të dhënat dhe përgjigjet Tuaja do të mbesin anonime dhe nuk do të keqpërdoren!

Ju falënderoj paraprakisht,
Dr. Sabina Osmanoviq

Kliko këtu për ta plotësuar anketën:
https://docs.google.com/forms/d/1xZbiej0rec0_uXYKieYg-If2hi8RsFrs2PAFYIILgOE/viewform