Lajmrim / Ftesë nga Shoqata Malesia e Madhe e New Yorkut

njiftimesmall-450x306Shoqata Malesia e Madhe e New Yorkut , lajmrone mbare komunitetin Malesore te New Yorkut, New Jersey dhe te Cennecticut se me daten 22 Mars 2015 me fillim ne oren 1:00 mbas dites ne lokalin Estwod Manore ne Bronx do te mbaj nje takim me gjith Malesoret e ketyre tri shteteve te lartpermendura.
Te nderuar Malesor dhe Malesore ne emer te Shoqates Malesia e Madhe e New Yorkut ju ftojme qe te merrni pjes ne kte takim e Shoqates ne te cilin takim deshrojme qe se bashku te definojme obligimet tona primare orjetimet  programore dhe misionin tone per te ardhmen.
Te nderuar : Malesia sote ashte ne nje gjendje shume te veshtire Politiko-Ekonomike, ende pa Komune te plot, te rite e shkolluar pa pune, shume familje pa te ardhura buxhetore keto jane disa nga arsyet qe ne deshrojme se bashku me Ju ti definojme per agjenden e Bashkeveprimit.
Jam Ma se i bindur se vetem te bashkuar mund te bejm shume  e te shperndare plotsojme deshiren vetem atyre qe sna duen te miren.
Me shpres se fteses tone do ti pergjigjeni pozitivisht dhe me pjesmarrjen tuaj aktive duke na sygjerua  propozimet tuja dhe rekomandimet do ti jepni kahje te duhur veprimtarise se Shoqates Malesia e Madhe e New Yorkut ,dhe ne te njejten kohe do te ndihmojme Malesin dhe Qytetaret e saj .

Per Shoqaten  Malesia e Madhe New York
Kryetari : Ejllo M. Berishaj