Malësi, breshëri dëmton qindra hektarë të mbjella,pasoja në bujqësi

Qindra hektarë me të mbjella janë dëmtuar keq si pasojë e breshërit të rënë të dielën në mbrëmje.

Breshëri i cili ra për rreth 20 minutash ka prekur fshatrat Dushiq, Vllanë, Vrane dhe Sukruq.

Edhe pse nuk ka ndonjë informatë zyrtare, dëmet pritet të jenë të mëdha. /MALESIA.ORG/
bresher 18 maj 2014 2 bresher 18 maj 2014 3 bresher 18 maj 2014