45 vjetori i Besëlidhjes së Malësisë

Me rastin e 45 vjetorit të Besëlidhjes së Malësisë, SHKA “Rapsha” Drume – Hot Malësi e Madhe, organizon Akademi Shkencore dhe mbrëmje artistike.

Data e shënimit 28.06.2015

Rapsha 45 vjetori Beselidhjes