Komedia “I burgosuri i katit të 15-të” mirëpritet ngrohtësisht nga publiku malësorë

11650490_882985601755834_1419419574_nNë QKI “Malësia” në Tuz, u shfaq komedia “I burgosuri i katit të 15-të”. Trupa teatrale e cila e inskenoi këtë komedi, është pritur, shumë mirë nga një numer i konsiderueshem i artëdashësve në sallë të cilët me një entuziazem malësorët i mirëpritën dhe i ndoqën aktorët më tepër se një orë e gjysëm.

Interpretimi i tyre ishte shumë i ngrohtë saqë, dukej se çdo njeriu i kanë ndodhur ngjarje të tilla dhe sfida.

Kjo komedi e regjisores Jona Xhelili ka trajtuar tematikën e papunësisë ndërsa është hera e parë që është shfaqur pranë publikut në Malësi.

Malesia.Org

11650490_882985601755834_1419419574_n 11657362_882985581755836_281457597_n 11667213_882985531755841_1000851178_n