Komuniteti Shqiptar në Michigan organizon mbrëmje festive në nderë të 6 Prillit

kryengritja e malesise 1911Shoqata Atdhetare “Malësia e Madhe”, lajmëronë mbarë Komunitetin Shqiptarë në Detroit e më gjërë ,se me datën 3 prill 2016 në sallën At Gjergj Fishta, pran Kishës së Shën Palit Rochester Hills ,në bashkpunim me Këshillin e Kishës ,festojmë 105 vjetorin e Kryengritjes së Malësisë së Madhe.

Manifestimi fillonë në ora 7 të mbrëmjes.

Ligjëruesi i rastit prof.doc.Gjokë Uldedaj.

Na nderojnë me pjesmarrjen e tyre, Senatori Gary Peters,Ambasadorja e Republikës së Kosovës në Uashington ,Vlora Çitaku,Kryebashkiaku i Rochester Hills, Bryan Barnet dhe të tjera personalitete të shoqërisë Amerikane dhe Shqiptare.

Darka servohet e plotë e shoqruarë me muzikë nga grupi mirënjohurë folklorik Bashkimi dhe grupi i valleve Gjergj Kastrioti nga Komuniteti.

Ju mirëpresimë,këshilli organizativ i Shoqatës Malësia e Madhe dhe Kishës së Shën Palit!

Për rezervimin e biletave kontaktoni: Mark Gojçaj – 586-945-1257