Drama “Portreti” e Teatrit Kombëtar të Kosovës në QKI “Malësia” në Tuz

Posteri_PORTRETI_ok (2)Drama “Portreti” e Teatrit Kombëtar të Kosovës do të shfaqet në QKI “Malësia” Tuz, të premten, më 6 maj 2016 me fillim në ora 20.

Regjia: Kaltrim Balaj – Aktorë: Semira Latifi, Ermal Rexha, Rifat Smani, Qëndresa Kajtazi , Flamur Ahmeti

Ass. Regjie: Ermal Rexha – Dramaturg: Arian Krasniqi – Kompozitor: Hajrullah Syla – Violiste: Besiana Shkodra – Skenografia: Burim Arifi – Kostumografia: Blendina Arifi

Eksplikacion:
Shfaqja ngrehë një vijë paralele mes kohës së Migjenit dhe kohës së sotme. Është e pabesueshme që të shohësh të njëjtin realitet para shumë vitesh, pa ndryshuar fare.
Shfaqja për bazë ka “Poemën e Mjerimit” dhe poezitë e tregimet tjera.

Shfaqja nisë me lindjen e 4 fëmijëve të mjerë në rrugë. Fati i tyre ndryshon kur lind edhe Zotnia personazhi i cili bëhet udhërrëfyes për ta deri në vdekjen e tyre.

HYRJA E LIRË!

Posteri_PORTRETI_ok