Njoftim: SH.K.A “Rapsha” organizon program kulturo-artistik

shka rapsha
SHKA “Rapsha”, në bashkëpunim me QIK “Malësia”, me datën 14.05.2016 me fillim në ora 20:00, organizon program kulturo-artistik me moton “Së bashku ta ruajmë folklorin në Malësi”. 

Marrin pjesë: SHKA “Rapsha”, Ansambli “Shqiponja”, SHKA “Besa” dhe SHKA “Dedë Gjon Luli”.

Hyrja falas!