Dënim me burg për Kryetarin e Komunës së Plavës dhe bashkëpunëtorët e tij

Kryetari i Komunës së Plavës, Orhan Sahmanovic nga Partia Boshnjake, është dënuar me një vit burg për shkak të shpërdorimit të pozitës zyrtare, njofton Portalanalitika.

Me të njëjtin vendim është dënuar me dhjetë muaj burg këshilltari i pavarur për ndërtimtari Tahir Gjonbalaj nga LDnëMZ, kurse zyrtari  për llogaritjen e kompensimeve për pajisje komunale të rolit ndërtimor, Jovan Loncarevic, është dënuar me tetë muaj burg. 

Ata, sipas aktakuzës, ngarkohen se kanë keqpërdorur pozitën zyrtare  dike dëmtuar arkën e komunës me 11.000 euro. /MALESIA.ORG/

Tags: , , ,
  • Shqiponja

    Tahori ka kohe qe ka armiqesue at popullate te lodhur. Eshte njeriu me armiqesor i kesaj krahine me shekuj. Ne vendin e vet me nje dukje anadollaku dhe injorance extreme vetem ka dit te percan, jasht vendit te tij ne trevat shqiptare cdokund eshte shit patriot. Vertet eshte njeri i qelbur.