List/Grid

Arkivi Ditorë: 20:00

Dr.Sci.Veton Zejnullahi: Pozita e shqiptarëve në Mal të Zi

Dr.Sci.Veton Zejnullahi: Pozita e shqiptarëve në Mal të Zi


Nga Dr.Sci.Veton Zejnullahi Apstrakt Shqiptarët e Malit të Zi si pjesë integrale dhe e pandarë e kombit shqiptarë në trojet e veta në Mal të Zi përbëjnë 4.91% të popullatës… Lexo më shumë »


Camaj: 2006 versus 2016 – Standardet e dyfishta të pushtetit malazias

Camaj: 2006 versus 2016 – Standardet e dyfishta të pushtetit malazias


Nga Nikollë Camaj Trillimet e armiqve, madje edhe kundrejt gatishmerisë për të paguar një çmim të lartë për to, është karakteristikë e të gjitha regjimeve, madje edhe individëve, të cilët… Lexo më shumë »