List/Grid

Arkivi Ditorë: 05:12

Forca: Me Tuzin komunë plotësohet një prej pikave kryesore të programit tonë politik

Forca: Me Tuzin komunë plotësohet një prej pikave kryesore të programit tonë politik


Komuna e plotë e Tuzit – aprovimi i ligjit Me datën 27 Prill 2017, Parlamenti i Malit të Zi vendosi me 42 vota PRO për Ligjin i cili parasheh që… Lexo më shumë »


Koalicioni “Shqiptarët të Vëndosur” fitoi edhe një vend në Qeveri të MZ

Koalicioni “Shqiptarët të Vëndosur” fitoi edhe një vend në Qeveri të MZ


Koalicioni “Shqiptarët të Vëndosur” (FORCA-UDSH-ASH), fituan edhe një vend në Qeverinë e Malit të Zi. Rolin e ushtruesit të detyrës të sekretarit në Ministrin për të Drejtat e Njeriut dhe… Lexo më shumë »


KKSH: Ftesë për pjesëmarrje në diskutimin publik mbi tekstet e projektligjeve për arsim

KKSH: Ftesë për pjesëmarrje në diskutimin publik mbi tekstet e projektligjeve për arsim


Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve njofton opinionin se Ministria e Arsimit ka nxjerrë në diskutim publik projektligjet mbi ndryshimet dhe plotësimet e ligjeve ekzistuese të arsimit në Malin e Zi. Ftojmë… Lexo më shumë »