List/Grid

Arkivi Ditorë: 20:23

U mbajt edicioni i 25-të i manifestimit „Kalimera Poetike“

U mbajt edicioni i 25-të i manifestimit „Kalimera Poetike“


Institucion i rëndësishëm kulturor me përmasa rajonale Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve „Art Club“ organizoi më 2-4 gusht, në mjediset e Muzeut në Kalanë e Ulqinit, edicionin e 25-të të… Lexo më shumë »


Osmani: Partitë politike dhe demokracia

Osmani: Partitë politike dhe demokracia


Nga Qani Osmani Demokracia bashkëkohore sot as që mund të kuptohet e ndarë nga partitë politike. Veprimi dhe ndikimi i ndërsjellë i tyre është i pranishëm prej fazave më të… Lexo më shumë »