Shorti i Ligës së Kombeve, Shqipëria përballë Skocisë dhe Izraelit

Në Lozanë të Zvicrës, është hedhur shorti i Ligës së Kombeve, ku Shqipëria u njoh me kundërshtarët për të nisur rrugëtimin për arritjen e Europianit.

Kuqezinjtë e Panuçit bëjnë pjesë në Vazon 2 të Ligës C dhe i pret një short relativisht i favorshëm dhe nga shorti u përcaktua se kundërshtarët e fazës së parë do të jenë Skocia dhe Izraeli.