Skandaloze: Ndalohet kënga “Albanian” në Mal të Zi

Kënga “Albanian” nga Etnon, Lyrical Son dhe Dj Blunt ka lënë gjurmë në muzikën shqiptare. E publikuar vite më parë kjo këngë vazhdon të dëgjohet nga të gjitha gjeneratat.

Mirëpo, duket se kjo këngë 13 vjet pas publikimit po përbën ‘rrezik’ për dikë. Agjencia për Mediat Elektronike e Malit të Zi u ka shqiptuar vërejtje dy televizioneve shqiptare në Mal të Zi për shkak të transmetimit të spoteve muzikore të dy këngëve shqipe me rastin e 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit. Siç konsiderohet se përmbajtja programore përbën rrezik për rendin kushtetues në Mal të Zi.

Njëra nga këngët ishte “Albanian” e Etnon, Lyrical Son dhe Dj Blunt të cilët kanë reaguar përmes rrjeteve sociale.

“Pas shumë paralajmërimeve si duket shteti i Malit të Zi e paska urdhëruar ndalimin e transmetimit te këngës Albanian”- ka shkruar Genc Prevlukaj, teksa Lyrical Son ka thënë se “#Albanian, ju s’mund të ndaloni”. /KultPlus/MALESIA.ORG/