Policët malazez në krye të detyrës? Rrahje brutale! (Video)

Sot në rrjete sociale është publikuar një video inçizim, në të cilin shihet se si policë të Repartit të Ndërhyrjes së Shpejtë u afrohen disa të rinjve të cilët po qëndronin pran një lokali dhe fillojnë t’i rrahin brutalisht, përderisa ata nuk rezistojnë.

Sipas inçizimit, ngjarja ka ndodhur më 17 shkurt 2018, në qendër të Podgoricës. /MALESIA.ORG/