E dini se në një rrugë në Bushat mban emrin “Srbija”? (FOTO)

E dini se një rrugë në Rranxë të Bushatit, rreth 15 kilometra nga Shkodra, mban emrin Rruga “Srbija”?

Si ka mundësi që kjo rrugë e mori këtë emërtim, si e pranuan vendasit dhe e lejoi pushteti lokal nuk është e qartë, por një gjë është e qartë, se nga mbrëmë tabela e kësaj rruge u fshi me ngjyrë të zezë. /MALESIA.ORG/