Autoritet nuk bëjnë punën e vet, banorët mbushin gropat

Përderisa autoritet përkatëse nuk po kryejnë obligimet e veta, janë banorët e Bashkësisë Lokale të Sukruqit të cilët janë vetorganizuar për të mbushur gropat në rrugët e këtij fshati.

Përndryshe, mbushja e gropave dhe arnime tjera në rrugët e Malësisë zakonisht kryhen para zgjedhjeve lokale, republikane apo presidenciale.

Shikoni reportazhin e përgatitur nga TV Boin. /MALESIA.ORG/