Tortura policore në Ulqin (video)

Lëvizja qytetare URA ka publikuar një video inçizim nga ku shihet demonstrimi i forcës së oficerëve të policisë dhe joprofesionalizmit të tyre.

“Oficerët e policisë atë natë ndaj qytetarëve që nuk rezistonin tejkaluan përdorimin e forcës, si në shumë situata deri më tani. Nga pamjet mund të shihet një brutalitet ndaj qytetarëve që nuk rezistonin”, thanë nga URA.

Incidenti ka ndodhur mbrëmjen e 17 qershorit 2017.