Publikohet premiera e këngës “Bone Shqiponjen”, nga Gili, Xeni, Shkurta dhe Malësori

Sot u publikua në youtube, premiera e  këngës “Bone Shqiponjen”, nga Gili, Xeni, Shkurta dhe Malësori.

Kënga është shkruar dhe kompozuar nga Ilir Berani ndërsa orkestrimin e ka realizua Florent Boshnjaku.

Albert Camaj

https://youtu.be/MnEcUdneWpE