Toni Ujkaj, vjen me këngen e re “Nuk ka si t’i”

Pas këngës “Në maximum”, këngëtari dhe gazetari i mirënjohur, Toni Ujkaj, vjen me këngën më të re, “Nuk ka si t’i” me muzikë dhe arranzhman nga i mirënjohuri Korab Shaqiri.

Kjo këngë është xhiruar për festat e fundvitit brenda dhe jashtë Malësisë!

Albert Camaj