Pal Dreshaj emërohet President i KF “Deçiqi”

Kuvendi i Klubit të futbollit “Deçiqi”, në përbërje nga Nikollë Sinishtaj, Gjeto Vulaj, Emin Palaj, Nexhad Krniq, Leon Dukaj dhe Anton Gjonlekaj, sot në mbledhjen e mbajtur emëroi për President të klubit, Pal Dreshaj, profesor i kulturës fizike.
Gjithashtu, Kuvendi miratoi statutin e klubit dhe zgjodhi organet e reja të klubit.
Kryetar i Kuvendit të klubit të futbollit u zgjodh, Leon Dukaj, profesor i kulturës fizike.
Kuvendi emëroi edhe këshillin e ri drejtues në përbërje: Pal Dreshaj, Mark Camaj, Demir Krkanoviq, Albino Camaj dhe Ferid Pio Koqiq.
Ndërkaq, në këtë mbledhje, Kuvendi i klubit, bëri edhe shkarkimin e Presidentit të deritanishëm të klubit, Tahir Dresheviq.
Malesia.Org