Ridi Kurtezi, mesazh sensibilizues për qytetarët e Malësisë

Ambasadori i Shqipërisë në Mal të Zi, Ridi Kurtezi, mesazh senzibilues për qytetarët e Malësisë.

Të dashur malësorë!
Të dashur vëllezër!
Ne të gjithë duhet të qëndrojmë në shtëpi.
Ne të gjithë duhet të ndalojmë përhapjen e këtij virusi dhe këtë mund ta bëjmë vetëm së bashku, jo vetëm për të mbrojtur veten, por për të mbrojtur edhe familjarët, edhe të moshuarit, edhe miqtë, edhe të afërmit që duam.
🏡Qëndroni në shtëpi!
🤝Ndihmoni bluzat e bardha! 
🔴Frikë jo, kujdes po!