Gjeloshaj – Datë e lavdishme nga e kaluara jonë historike

Të nderuar bashkëqytetarë!
Sot është 6 Prilli, Dita e Kryengritjes së Malësisë më 1911.
Andaj përfitojmë nga rasti të ju përgëzojmë me rastin e kësaj date të lavdishme nga e kaluara jonë historike, me dëshirë që sa më parë të dalim nga situata e krijuar, që të punojmë dhe festojmë së bashku.
Nik Gjeloshaj,
Kryetar i komunes së Tuzit