Masat e reja: Ndalohen tubimet fetare dhe politike në vendet e hapura publike

Trupi Nacional Koordinuas i Malit të Zi, për sëmundje efektive, për shkak të numrit të rritur të rasteve aktive me COVID-19, të të importuarve nga vendet e jashtme e pastaj të përhapur brenda Malit të Zi, solli masa të reja.

Ndalohen tubimet politike në vendet e hapura publike.
Ndaloher pjesmarrja e tifozëve në ngjarjet sportive.
Ndalohert tubimet fetare në vendet e hapura publike, përveç në hapësirat të cilata u përkasin objekteve fetare.
Funeralet mortore vetem në rrethin e ngushtë familjarë.
Malesia.Org