Në Tuz, mbahet festa e kungullit

Sot në sheshin e qytetit në Tuz, nën organizimin e Organizatës Turistike të Tuzit, u mbajt Festa e kungullit.
Festa e kungullit mblodhi  amvise të shumta nga komuna jonë të cilat përgatitën supë, pite dhe ëmbëlsira të ndryshme.
Ndërsa, për fëmijët Ishte i përgatitur   Këndi për lojëra dhe argëtime.
Malesia.Org