Fillon ndarja e faturave për mbeturina nga SH.P.K “Komunale”-Tuz, pagesa nuk i shkon më Podgoricës

Sh.p.k “Komunale”  filloi me ndarjen e faturave për persona fizik dhe juridik në trevën e komunës së Tuzit. Shpërndarjen e tyre janë duke e bëre të punësuarit e sh.p.k “Komunale”.
Luten qytetarët që pagesat t’i bëjne me kohë, në mënyrë që të evitojnë grumbullimin e borxhit dhe pasojat eventuale.
Po ashtu, i lusim të gjithë ata të cilët kanë vërejtje të na kontaktojnë dhe korrigjimet eventuale do të bëhen ne bazë të faturës së vjeter dhe listës kadastrale për persona fizik, kurse në bazë llogarisë së vjeter dhe në bazë të lejës së punës, nga komuna e Tuzit, për persona juridik.