Shteti amë dekoron Smajl Martinin dhe Baca Kurtin me shokë

Në prag të festes së Flamurit, Presidenti i Republikes së Shqiperisë, Shkëlqesia e Tij Z. Ilir Meta ndanë dekorata malësorëve me të cilët krenohet kombi shqiptarë.

Nga postimi i prof.dr. Martin Berishaj veçojme statusin e tij në FB:

Të nderuar miq,
Dua të ndaj me ju një leter nga Presidenca e Republikës së Shqipërisë lidhur me dekorimin e malësorëve me të cilët krenohemi dhe mburremi!

I nderuar Prof.Martin Berishaj!

Uroj te jeni mire, ju dhe familja juaj.

Lidhur me propozimet e Institutit “Albanica” , dhe mbeshtetjes nga ana e komunes Tuz te ketyre propozimeve, ju informoj se Institucioni i Presidences ka marr vendim pozitiv lidhur me keto propozime.

Pas nje bisede paraprake me kryetarin e komunes Tuz z.Nike Gjeloshaj, kemi rene parimisht dakord qe ceremonia e dekorimit te behet me dt. 24 nentor ne Tuz (delegacioni i Presidences do te jete me dt.23 ne mbremje ne Tuz).

Ju lutem te lajmeroni familjaret e te dekoruarve per daten dhe vendin e ceremonise te cilen do ta organizoj komuna Tuz ne bashkepunim me Instirucionin e Presidences te Republikes se Shqiperise.

Te dekoruarit jane:

1. Smajl Martinit- Titulli “Kalores i Urdhrit te Skenderbeut”
2. Baca Kurt Gjeka Gjokajt – Titulli “Kalores i Urdhrit te Skenderbeut”
3. Trimat e Kojes – Titulli “Kalores i Urdhrit te Flamurit”

4. Zef Miliqit Lulgjuraj – Titulli “Kalores i Urdhrit te Flamurit”

5. Gjergj Gjokajt – Titulli “Naim Frasheri”
6. Rexhep Likajt – Titull ” Kalores i Urdhrit te Skenderbeut”
Me respekt!

Flamur GASHI
Ambasador
——————————-
Këshilltar i Presidentit

+355 42 389 834 (zyrë)
+355 69 787 1893 (mobil.)
flamur.gashi@president.al
flamur.gashi@gmail.com

www.president.al