2020 një vit si asnjë tjetër!

COVID-19 dominoi botën në vitin 2020. Mirëpo, shumë ngjarje të tjera, si: lufta mes Armenisë dhe Azerbajxhanit, shpërthimi në Bejrut, zgjedhjet e kontestuara në SHBA dhe vrasja e disa zyrtarëve të lartë iranianë, treguan se si viti 2020 solli shumë gjëra të çmendura.