Urime festa e Bajramit

Urojmë të gjithë shqiptarët të besimit islam, gëzuar festën e Kurban Bajramit. Shëndeti, dashuria dhe harmonia mbizotërofshin gjithmonë në familjet tuaja.

Tek shqiptarët, pa dallim feje, të krishterë e mysliman, festat çdoherë kanë shërbyer në forcimin e harmonisë dhe afrimit me njëri – tjetrin. Kjo vlerë e ruajtur me shekuj, le të shërbejë në ruajtjen dhe kultivimin e kësaj pasuri të traditës tonë edhe për brezat që vijnë.

Gëzuar Kumar Bajrami!
Malesia.Org

 


 

Furra Tahiri