Karnevali “Koret 2022” Nata e saragave dhe vërës

Sonte në Qënder të Tuzit, në kuadër të Karnevaleve u mbajt Nata e Saragave dhe verës.

Perpos saragave dhe verës, në këtë manifestim ishte organizuar edhe Panairi i artizanëve.

Ashtu si edhe gjatë mbrëmjeve tjera, programi ishte i gërshetuar me koncert muzikor, ku të pranishmit i argëtuan këngëtari David Dreshaj dhe Grupi Mars.

Ndërkaq, kryetari i Shoqates “Karnevali Koret”, Arton Gjokaj, ndau mirënjohje për David Dreshaj dhe Grupin Mars, për kontributin e tyre të dhënë për shoqatën në fjalë.

Malesia.Org