Tifozët e Buduqnostit shkaktojnë incidente dhe sulmojnë tifozët tonë

Ndeshja në mes Deçiqit dhe Buduqnostit të Podgoricës e zhvilluar në Tuz, është ndërpre pasi tifozët mysafirë “Varvari” kanë shkaktuar incidente dhe kanë sulmuar tifozët tonë.

Ata kanë gjuajtur me stola dhe me mjete tjera të forta drejt tifozëve vendas. /MALESIA.ORG/