Nimanbegu dhe Zenka formojnë Klubin e Deputetëve Shqiptarë në Kuvendin e M.Z.


Është formuar sot Klubi i Deputetëve Shqiptarë i përbërë nga Genci Nimanbegu (Forca)  dhe Mehmet Zenka (UDSh), dhe për këtë është njoftuar Kuvendi i Malit të Zi.

Klubi i Deputetëve Shqiptarë është formuar, siç e thekson Forca e Re Demokratike, mbi nevojën e avancimit, mbrojtjes dhe përfaqësimit të denjë të  popullit shqiptar në Kuvendin e Malit të Zi.

“Si përherë, deputetët shqiptarë janë munduar me vizionin e vet të kontribuojnë në zgjidhjen e problemeve që shqiptarët ballafaqohen ndër vite në shtetin e Malit të Zi”, shkruan në njoftimin e Forcës.

 

/MALESIA.ORG/