Mbahet në Kojë Logu i festës së Sh’na Nout

Më 13 qershor 2022,  në Kojë, nën organizimin e Tomë dhe Kolë Ivanaj, me rastin e Ditës së Sh’na Nout, u mbajt logu i kësaj festë.

Fillimisht u celebrua mesha e shënjtë, të cilën e udhehoqi Kustodi i Kustodies “Zoja Nunciate” në Shqipëri dhe Mal të Zi, Pashko Gojçaj.

Pas meshes, programi vazhdoi me pjesën artistike, ku të pranishmit i argëtuan këngëtari i njohur Malësori, Ilir Shaqiri, këngëtari Fran Vulaj, si dhe Ansambli “Shqiponja”.

Në emër të organizatorit, të pranishmit i përshendeti  nënkryetari i Komunës së Tuzit, Ivan Ivanaj.

Malesia.org