Realitet i shëmtuar në vëndin tonë!

Problematika e mbeturinava vazhdon në Tuz dhe kudo në Malësi.

Kjo fotografi është vetem disa metra nga ndërtesa e Komunës së Tuzit!

Ndërsa kjo është në hyrje të Tuzit!

 

MALESIA.ORG