KF Deçiqi me embleme të re


Klubi i futbollit Deçiqi do të bëhet me embleme të re.

Emri i klubit në emblemën e re tashmë do të jetë i shkruar edhe në gjuhën shqipe, me sfond kuq dhe zi dhe me ilustrim të malit të Deçiqit në qendër.

Emblema e re ka një dezajn profesional dhe autotentike.

Sipas presidentit të klubit, Pal Dreshaj, emblema është ende në procedurë.

/MALESIA.ORG/