Njoftim: Bashkim fondesh për financimin e përmendores së Gjergj Kastriot – Skënderbeut në Tuz të Malësisë

Përmendorja e krye-heroit tonë kombëtar Gjergj Kastriot – Skënderbeut e cila është paralajmëruar të përurohet më 28 nëntor të këtij viti, në parkun e ri të Tuzit, sipas Komunës së Tuzit, tashmë është në fazën e realizimit.

Sipas marrëveshjes në mes të Komunës së Tuzit dhe shoqatave malësore në ShBA, financimin e përmendores do t’a sigurojnë mërgimtarët në ShBA, andaj tashmë ka filluar fushata e bashkimit të mjeteve.

Donacionet bëhen permes platformës online GoFund.com.

Donacionet mund t’i bëni këtu: https://gofund.me/430bc962